Trouwplanner (NL)

Een weddingplanner voor iedereen.


Weten jullie niet waar jullie moet beginnen?
Dan kunnen wij jullie helpen om de planning en organisatie in perfecte banen te laten verlopen. Vraag om advies, regel een deel zelf, of laat alles over aan een professionele weddingplanner! Bij SANTÉ Weddings & Events proberen wij zo goed mogelijk de wensen van het bruidspaar uit te laten komen. Op de dag zelf zijn wij ook aanwezig als ceremoniemeester zodat jullie dag in goede banen wordt geleid. Ook voor de eventuele nazorg zullen wij er voor jullie zijn.

 

“Een moderne benadering van huwelijksplanning, persoonlijk voor jullie.”

 

Geen bruiloft is hetzelfde. En daarom vinden wij het belangrijk dat jullie bij jezelf blijven. Dat maakt al onze bruiloften authentiek. We kijken naar de locatie, de omgeving, de mensen en jouw persoonlijk verhaal. We vinden het belangrijk om de juiste leveranciers te zoeken waarmee jullie ook een klik hebben, met wie jullie weten dat jullie ook plezier zullen hebben en die jullie volledig kunnen vertrouwen tijdens de voorbereidingsfase en op de grote dag zelf.

 

Of je nu liever voor een weddingconsult kiest voor handige en inspirerende trouwtips, een professionele ceremoniemeester voor op de dag zelf, of om de gehele planning en organisatie uit handen te geven, we beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie als bruidspaar beter te leren kennen. Denken jullie aan trouwen in het buitenland? Met onze netwerk in Spanje, Italië en Bali helpen wij jullie graag!

 

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen jullie informatie over onze werkwijze. Samen worden jullie ideeën en wensen besproken. Zo is het duidelijk hoe jullie droomdag ingevuld moet worden en welke zaken er geregeld moeten worden.

 

Wij zijn benieuwd naar jullie verhaal!

 


Styling & decoratieverhuur

Door de jaren heen hebben we een enorm scala aan decoratie verzameld; van tafeldecoratie tot lampionnen. Er is zoveel om enthousiast over te worden en er zijn zoveel elementen om te overwegen als het gaat om het stylen van je bruiloft. Wij helpen je om mooie, romantische scènes te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd. Hoewel we het erover eens zijn dat een bruiloft of feest zoveel leuker en effectiever is als het er ook nog eens geweldig uitziet, geloven we ook in de algehele ervaring. Daarom hebben wij de complete guest experience hoog in het vaandel!

 

Mocht je enthousiast zijn geworden dan nodig ik je van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen via het contactformulier, of via info@santeweddings.com of +31620310824.