Weddingplanner (NL)

Een weddingplanner voor iedereen.


Weten jullie niet waar jullie moet beginnen?
Dan kunnen wij jullie helpen om de planning en organisatie in perfecte banen te laten verlopen. Vraag om advies, regel een deel zelf, of laat alles over aan een professionele weddingplanner. Bij SANTÉ Weddings & Events proberen wij zo goed mogelijk de wensen van het bruidspaar uit te laten komen. Op de dag zelf zijn wij ook aanwezig als ceremoniemeester zodat jullie dag in goede banen wordt geleid. Ook voor de eventuele nazorg zijn wij er voor jullie.

 

“Een moderne benadering van weddingplanning, persoonlijk voor jullie.”

 

Geen bruiloft is hetzelfde. En daarom vinden wij het belangrijk dat jullie bij jezelf blijven. Dat maakt al onze bruiloften authentiek. We kijken naar de locatie, de omgeving, de mensen en jullie persoonlijk verhaal. We vinden het belangrijk om de juiste leveranciers te zoeken waarmee jullie ook een klik hebben, met wie jullie weten dat jullie ook plezier zullen hebben en die jullie volledig kunnen vertrouwen tijdens de voorbereidingsfase en op de grote dag zelf.

 

Of je nu liever voor een weddingconsult kiest voor handige en inspirerende trouwtips, een professionele ceremoniemeester voor op de dag zelf, of de gehele planning en organisatie uit handen te geven, we beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie als bruidspaar beter te leren kennen. Denken jullie aan trouwen in het buitenland? Met onze netwerk in Portugal, Italië en Bali helpen wij jullie graag!

 

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgen jullie informatie over onze werkwijze. Samen worden jullie ideeën en wensen besproken. Zo is het duidelijk hoe jullie droomdag ingevuld moet worden en welke zaken er geregeld moeten worden.

 

Wij zijn benieuwd naar jullie verhaal!

 


Styling

Er is zoveel om enthousiast over te worden en zoveel elementen om over na te denken als het gaat over de sfeer van jullie bruiloft. SANTÉ Weddings & Events helpt je prachtige, romantische scènes te creëren op jullie bruiloft.

We creëren een stylingplan dat reflecteert aan jullie persoonlijkheden, kleuren en stijl. De visie voor jullie dag wordt in kaart gebracht met onze creatieve inbreng en jullie verhaal wordt verteld met elk detail.

Het stylingplan houdt rekening met alle elementen – kaarsen, bloemen, stoffering, meubilair, bruidstaart, briefpapier en linnen – elk element is belangrijk voor ons. De kleinste details worden zorgvuldig uitgedacht en geselecteerd.

 

Wat leveren wij?

 

  • Professionele bruiloft styling
  • Uniek styling concept op maat
  • Passende aankleding bij het gekozen thema
  • Volledige uitvoering van de styling op de locatie
  • Afstemming van meubilair, bloemwerk, verlichting en accessoires
  • Keuze drukwerk

 

Elke bruiloft is uniek en daarom ontwerpen wij graag een styling op maat. Wij vinden het belangrijk dat de styling van jullie bruiloft echt past bij wie jullie zijn. Wij nemen daarom de tijd om jullie goed te leren kennen en alle elementen voor de aankleding worden zeer zorgvuldig geselecteerd.

 

Mocht je enthousiast zijn geworden dan nodig ik je graag uit om vrijblijvend contact op te nemen via het contactformulier, of via info@santeweddings.com of +31620310824.